Ocupanta locului trei in Liga Nationala de handbal feminin, Oltchim Rm. Valcea, a fost invitata sa participe la cea de-a doua editie a EuroLigii, competitie infiintata de patronul gruparii austriece HypoBank Viena, Gunar Prokop. Astfel, daca in primu
Ocupanta locului trei in Liga Nationala de handbal feminin, Oltchim Rm. Valcea, a fost invitata sa participe la cea de-a doua editie a EuroLigii, competitie infiintata de patronul gruparii austriece HypoBank Viena, Gunar Prokop. Astfel, daca in primul an nu a fost invitata nici o echipa din Romania, in acest sezon, Oltchim va evolua intr-o grupa extrem de puternica, in care va juca impotriva galonatelor Podravka Koprivnica (Croatia), Krim Ljubljana (campioana Slovenia) si Cornexi Alcoa (Ungaria). Din cealalta grupa fac parte Hypo Viena (campioana Austriei), HC Leipzig (Germania - detinatoarea EuroLigii), Slovan Duslo Sala (Slovenia) si campioana Poloniei. Conform organizatorilor, in EuroLiga se disputa meciuri tur-retur, in paralel cu campionatele interne si cu meciurile din cupele europene, iar primele doua clasate din fiecare grupa se vor califica la turneul final, care va avea loc pe terenul uneia dintre participante. De mentionat faptul ca, premiile sunt deosebit de atractive, prima clasata urmand sa incaseze un cec in valoare de 20.000 euro, bonusurile micsorandu-se proportional cu locul ocupat in clasamentul final. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.