Baschetul feminin romanesc a primit, ieri dupa-amiaza, o noua lovitura sub centura, reprezentativa tricolora de tineret inregistrand cel de-al cincelea insucces la Europenele de la Brno, dupa ce a fost invinsa de selectionata Ungariei, cu scorul de 6
Baschetul feminin romanesc a primit, ieri dupa-amiaza, o noua lovitura sub centura, reprezentativa tricolora de tineret inregistrand cel de-al cincelea insucces la Europenele de la Brno, dupa ce a fost invinsa de selectionata Ungariei, cu scorul de 69-37. Din pacate, aceasta infrangere din ultimul meci al grupei H a aruncat nationala pregatita de cuplul de antrenori format din Moraru si Fleseriu in ultima serie valorica de la turneul final continental din Cehia, tricolorele fiind obligate in zilele urmatoare sa lupte pentru evitarea retrogradarii in divizia secunda. Si asta, dupa ce in urma cu doar sase ani, Romania cucerea medalia de bronz la Europenele de tineret din Slovacia!
Astfel, desi evolutia buna din meciul cu Finlanda (n.n. - singura victorie din grupa H) parea ca va schimba traseul descendent al echipei noastre, miercuri seara, tricolorele au revenit la "forma initiala" (n.n. - trei infrangeri in grupa A) si au capotat lamentabil in fata Germaniei, cu 55-80, pentru ca, ieri dupa-amiaza, sa cedeze alarmant de penibil si in fata Ungariei, din nou la o diferenta mare, in ciuda eforturilor Gabrielei Marginean (foto), singura jucatoare din lot care a mai miscat la turneul final, cumuland peste 100 de puncte in sase meciuri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.