FC Vaslui i-a transferat ieri pe Mihai Iurisniti (Apulum Alba Iulia), Bogdan Buhusi (Universitatea Craiova) si Irinel Voicu (Poli Timisoara), cei trei alaturandu-se lotului condus de antrenorul Basarab Panduru in cantonamentul de la Vatra Dornei. Clu
FC Vaslui i-a transferat ieri pe Mihai Iurisniti (Apulum Alba Iulia), Bogdan Buhusi (Universitatea Craiova) si Irinel Voicu (Poli Timisoara), cei trei alaturandu-se lotului condus de antrenorul Basarab Panduru in cantonamentul de la Vatra Dornei. Clubul vasluian nu a precizat sumele platite pentru serviciile celor trei jucatori. De asemenea, la Vatra Dornei vor mai merge Florin Anghel, care a evoluat in ultimul sezon la Intergaz Bucuresti si Viorel Frunza, iar in zilele urmatoare sunt asteptati si jucatorii Sylla si Nivaldo. Pe 18 iulie, FC Vaslui va pleca intr-un turneu de pregatire in Austria, la Kaprun. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.