Instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis, ieri, mentinerea mandatului de arestare preventiva a omului de afaceri sirian Omar Hayssam, acuzat in dosarul " Foresta Nehoiu" de crima organizata si bancruta frauduloasa. Hayssam mai este acuzat de constit
Instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis, ieri, mentinerea mandatului de arestare preventiva a omului de afaceri sirian Omar Hayssam, acuzat in dosarul " Foresta Nehoiu" de crima organizata si bancruta frauduloasa. Hayssam mai este acuzat de constituirea unui grup infractional, la care au aderat si alte persoane, in scopul obtinerii de beneficii materiale si financiare, prin comiterea de infractiuni. Aparatorii sirianului au solicitat instantei cercetarea acestuia in stare de libertate, pe motiv ca nu reprezinta un pericol public concret. In plus, avocatii au sustinut ca la dosarul cauzei nu exista probe suficiente care sa ateste vinovatia lui Omar Hayssam in privatizarea societatii SC "Foresta Nehoiu" SA. (V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.