Ionut Popa, antrenorul Politehnicii Iasi, a renuntat la un fundas si doi mijlocasi aflati in probe, acestia nefiind inclusi in lotul care va efectua stagiul de pregatire montan in perioada 7-16 iulie la Campulung Moldovenesc. Cei trei fotbalisti sunt
Ionut Popa, antrenorul Politehnicii Iasi, a renuntat la un fundas si doi mijlocasi aflati in probe, acestia nefiind inclusi in lotul care va efectua stagiul de pregatire montan in perioada 7-16 iulie la Campulung Moldovenesc. Cei trei fotbalisti sunt mijlocasii Emil Vasile, venit de la Unirea Negresti, si Tiberiu Zamfirache, de la FCM Bacau II, si fundasul Cristian Becali, de la Steaua II. Ultimul este nepotul lui Gigi Becali, patronul Stelei. Ionut Popa a anuntat conducerea ca mai are nevoie de trei-patru jucatori de valoare, cu care sa incerce mentinerea pe prima scena a tarii, iar in urmatoarele zile va mai testa cativa fotbalisti care doresc sa imbrace tricoul Politehnicii. In cantonamentul montan de la Campulung Moldovenesc, Politehnica va disputa trei meciuri amicale, cu echipa nationala de juniori sub 17 ani, FC National si CFR Cluj. Pana la inceperea campionatului, echipa pregatita de Ionut Popa va mai juca alte sase partide de pregatire, cu Ceahlaul Piatra Neamt (19 iulie si 26 iulie, la Targu Neamt), FC Botosani (21 iulie, Bucecea), FCM Bacau (23 iulie, Bacau si 30 iulie, Iasi) si Cetatea Suceava (28 iulie, Suceava). Jucatorii din lotul echipei moldovene au efectuat miercuri dimineata vizita medicala la Policlinica Sportiva Iasi, fiind insotiti doar de magazinerul clubului iesean. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.