Dupa ce a contabilizat rezultatele din prima faza a Circuitului European de rugby in 7, ieri dimineata, forul continental de specialitate a anuntat ca reprezentativa Romaniei s-a calificat la turneul final dupa ce a acumulat 20 de puncte in cele doua
Dupa ce a contabilizat rezultatele din prima faza a Circuitului European de rugby in 7, ieri dimineata, forul continental de specialitate a anuntat ca reprezentativa Romaniei s-a calificat la turneul final dupa ce a acumulat 20 de puncte in cele doua turnee la care a participat, de la Lunel si Batumi. Tot ieri, FIRA-AER a stabilit si cele doua grupe din faza finala, care se va derula la Moscova, in perioada 16-17 iulie, selectionata tricolora fiind "aruncata" in grupa B, o adevarata "groapa cu lei", in care se mai regasesc puternicele selectionate ale Frantei, Georgiei, Lituaniei, Moldovei si Rusiei, in vreme ce din seria A fac parte Germania, Croatia, Spania, Italia, Portugalia si Ucraina. Conform programului, primul meci al "stejarilor" va fi cu Moldova, echipa care a castigat ultima disputa directa, la Batumi, cu 33-12, dupa care urmeaza, in aceeasi zi, partidele cu Rusia, Lituania si Georgia, iar in dimineata zilei de 17 iulie vor juca impotriva Frantei. Primele doua clasate din fiecare grupa vor accede in grupa valorica 1-4, urmatoarele doua in 5-8 iar ultimele doua vor incerca sa evite "lingura de lemn". Reamintim ca, anul trecut, la turneul final al Circuitului European desfasurat la Palma de Mallorca, Romania a ocupat locul 10. (Tiberiu RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.