Presedintele Traian Basescu a trait ieri o experienta neplacuta, care l-a infuriat. A stat minute in sir intr-un lift, care se incapatana sa nu porneasca. Seful statului a participat la un seminar, organizat de Societatea Academica din Romania, desfa
Presedintele Traian Basescu a trait ieri o experienta neplacuta, care l-a infuriat. A stat minute in sir intr-un lift, care se incapatana sa nu porneasca. Seful statului a participat la un seminar, organizat de Societatea Academica din Romania, desfasurat la Constanta, la hotel Ibis. Cand a dorit sa urce pana in camera ce i-a fost rezervata, in lift s-au inghesuit cei care ii asigura paza si protectia. Butoanele liftului au fost apasate insistent, dar masinaria nu se urnea. Sepepistii au crezut ca a fost depasita capacitatea liftului si de aceea acesta nu porneste. A mai coborat cineva. Degeaba. Intre timp, presedintele s-a facut rosu de furie. A fost testat si un alt lift, dar acesta era intepenit la un etaj. S-a revenit in primul ascensor, spre amuzamentul ziaristilor prezenti. Totul s-a rezolvat cand cineva a comunicat faptul ca liftul functioneaza cu cartela, inclusiv cea cu care se deschid usile camerelor din hotel. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.