Presedintele executiv al FC Dinamo, Giovanni Becali, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, dupa ce, potrivit Politiei Capitalei, in urma cu doua zile, a lovit cu masina un copil care traversa strada pe t
Presedintele executiv al FC Dinamo, Giovanni Becali, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, dupa ce, potrivit Politiei Capitalei, in urma cu doua zile, a lovit cu masina un copil care traversa strada pe trecerea de pietoni. Astfel, luni, in jurul orelor 13.30, Toma S., in varsta de 14 ani, a fost accidentat grav de un autoturism de teren marca Range Rover condus de Ioan Becali, in timp ce traversa bulevardul Barbu Vacarescu, pe trecerea de pietoni. Dupa impact, soferul a oprit, a urcat copilul in masina si l-a dus pana in fata Complexului Dinamo - intrarea Floreasca, unde l-a lasat in grija fratelui sau Victor Becali, dupa care a plecat la o conferinta de presa.
Politistii sustin ca baiatul a declarat ca de la stadionul Dinamo a fost dus pana la intrarea Spitalului de Urgenta Floreasca, unde a fos lasat. Toma S. s-a dus apoi acasa, iar putin timp mai tarziu s-a prezentat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" insotit de mama sa. Aici, medicii l-au diagnosticat cu fractura la piciorul stang, dupa care, la orele 15.58, au anuntat Dispeceratul Brigazii de Politie Rutiera al Capitalei.
Audiat si testat
Proaspatul conducator de la Dinamo s-a prezentat in jurul orelor 17.30 la sediul Brigazii de Politie Rutiera, unde a fost audiat si testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ (zero). In aceste conditii, Politia Capitalei a anuntat ca Becali este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea Politiei, el ramanand si fara permis de conducere.
Dupa cum se stie, presedintele executiv al FC Dinamo declarase ca baiatul i-a sarit in fata masinii, ca nu a patit nimic si ca i-a dat "cateva milioane de lei", intrucat nu a vrut sa fie dus la spital. "A sarit un pusti in fata masinii, am franat, a pus mana pe capota, a cazut si nimic mai mult. A disparut. Am vrut sa-l duc la Spitalul de Urgenta, dar a disparut. A spus sa-i dau cateva milioane de lei si a disparut, pur si simplu. I-am dat, eu as fi preferat sa faca o radiografie, dar era atat de in forma incat a fugit prea repede si n-am mai putut sa-l prind", spunea Becali. (George T'ARATA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.