Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a inregistrat trei esecuri consecutive in prima faza a Campionatului European de tineret "under 20", intreceri gazduite in aceste zile de Sala Sporturilor din localitatea ceha Brno, si a ocupat ultimul lo
Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a inregistrat trei esecuri consecutive in prima faza a Campionatului European de tineret "under 20", intreceri gazduite in aceste zile de Sala Sporturilor din localitatea ceha Brno, si a ocupat ultimul loc in clasamentul grupei A. Conform site-ului oficial al competitiei, tricolorele noastre au pierdut disputele cu Spania (51-59), Cehia (71-77, dupa prelungiri) si Croatia (66-70), urmand sa evolueze in cea de-a doua faza a competitiei de la Brno in grupa H, alaturi de echipele Finlandei (locul 3 in grupa D), Germaniei (locul 4 in grupa C) si Ungariei (locul 3 in grupa B). Totodata, statistica celor trei meciuri arata ca Gabriela Marginean (59 p) si Viorela Rus (34 p), ultima fiind chiar fiica celebrului antrenor roman de polo, Viorel Rus, care activeaza in prima liga din Italia, au fost cele mai percutante jucatoare din lotul tricolor. De mentionat ca, primele doua clasate din grupa H vor juca pentru locurile 9-12, iar ultimele doua pentru evitarea retrogradarii in divizia secunda. (T. RIST)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.