Brazilianul Edinho, fiul legendarului fotbalist brazilian Pele, arestat pentru trafic de droguri, a fost transferat intr-o inchisoare de maxima securitate din statul Sao Paulo, informeaza AFP, consultat de Rompres. Transferul lui Edinho a fost efectu
Brazilianul Edinho, fiul legendarului fotbalist brazilian Pele, arestat pentru trafic de droguri, a fost transferat intr-o inchisoare de maxima securitate din statul Sao Paulo, informeaza AFP, consultat de Rompres. Transferul lui Edinho a fost efectuat pentru a se evita eventualele represalii din partea fostilor sai complici sau a gruparilor rivale. Potrivit avocatului sau, Antonio Mariz de Oliveira, Edinho risca sa fie asasinat de catre traficantii de droguri daca ramanea in vechiul centru de detentie. El a primit deja amenintari cu moartea din partea unui grup care controleaza toate inchisorile din statul Sao Paulo.
Edinho, fost portar al clubului Santos, a fost arestat la inceputul lunii iunie pentru trafic de droguri, in asociere cu alte 51 de persoane. Legile braziliene pedepsesc traficul de droguri cu inchisoarea intre trei si zece ani. Fiul lui Pele a recunoscut ca avea legaturi cu banda lui Ronaldo Duarte Barsotti de Freitas, alias "Naldinho", identificat drept unul dintre cei mai mari traficanti din orasul portuar Santos, situat pe litoralul statului Sao Paulo. In varsta de 35 de ani, Edinho, unul dintre cei sase copii recunoscuti de Pele, s-a nascut la Santos, dar a trait la New York de la varsta de cinci ani pana cand a implinit 20 de ani. El a fost arestat in cursul unei vaste operatiuni a politiei braziliene.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.