Cosmin Barcauan a inscris doua goluri in partida amicala pe care echipa sa, Sahtar Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, l-a castigat luni seara, cu scorul de 3-1 (0-1), in fata lui Baulmes, in turneul de pregatire din Elvetia. Barcauan, care a fost i
Cosmin Barcauan a inscris doua goluri in partida amicala pe care echipa sa, Sahtar Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, l-a castigat luni seara, cu scorul de 3-1 (0-1), in fata lui Baulmes, in turneul de pregatire din Elvetia. Barcauan, care a fost introdus pe teren in minutul 66, in locul lui Moldovan, a restabilit egalitatea in minutul 71 si a inscris golul de 3-1 cu un minut inainte de final. Golul doi pentru Sahtar a fost reusit de Jadson, in minutul 85, din penalty, in timp ce pentru elvetieni a marcat Nyanke, in minutul 42. Lucescu a inceput aceasta partida fara nici un jucator roman printre titulari. Flavius Stoican a fost introdus pe teren in minutul 52, in locul lui Sigrinskogo, iar Daniel Florea l-a schimbat pe Sevciuk, in minutul 58. Razvan Rat si Ciprian Marica nu au fost folositi. Altfel, Lucescu a discutat din nou cu Daniel Pancu despre un eventual transfer al mijlocasului de la Besiktas Istanbul. Lucescu l-a vrut pe Pancu la Sahtar inca de la sosirea sa la Donetk, insa fotbalistul a preferat sa ramana, pana acum, la gruparea din Istanbul.(MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.