Cel mai titrat luptator al scolii romanesti de arte martiale, Catalin Zmarandescu (foto), isi ia "vacanta". Vicecampionul nostru european, impreuna cu alti doi din cei mai buni sportivi de la Steaua Wu-Shu, pleaca pentru o luna si jumatate in Germani
Cel mai titrat luptator al scolii romanesti de arte martiale, Catalin Zmarandescu (foto), isi ia "vacanta". Vicecampionul nostru european, impreuna cu alti doi din cei mai buni sportivi de la Steaua Wu-Shu, pleaca pentru o luna si jumatate in Germania, la pregatire. "Ma voi dedica unor antrenori pe care nici macar eu nu ii cunosc. Ma voi intoarce la sfarsitul lunii august si primele meciuri vor avea loc in afara granitelor tarii", marturiseste Catalin. in 2004, Zmarandescu a mai urmat un stagiu de pregatire in Olanda, unde l-a cunoscut pe actualul campion mondial K1, Remi Bonjasky.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.