Ghene Ioniti, purtator al bacilului Koch, profesor de desen la o scoala generala din orasul vasluian Negresti, a imbolnavit de TBC 41 de elevi. intrucat doar acesta este numarul celor care si-au efectuat analizele, este posibil ca numarul celor infec
Ghene Ioniti, purtator al bacilului Koch, profesor de desen la o scoala generala din orasul vasluian Negresti, a imbolnavit de TBC 41 de elevi. intrucat doar acesta este numarul celor care si-au efectuat analizele, este posibil ca numarul celor infectati sa fie mai mare. in momentul angajarii, in cursul anului trecut, profesorul nu a prezentat conducerii nici o fisa medicala, cu toate ca aceasta e obligatorie. Profesorul, care, din cate se pare, stia ca are TBC, a intrat in contact cu colegii si cu o mare parte din cei 427 de elevi ai scolii. Inspectoratul scolar din Vaslui a demarat o ancheta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.