Gigel Bucur, atacantul Sportului Studentesc, a declarat ieri pe Aeroportul "Henri Coanda", ca nu a semnat cu "Poli" Timisoara si ca deocamdata nu stie unde va evolua din sezonul urmator. "Deocamdata ma pregatesc singur. E posibil sa merg si la Timiso
Gigel Bucur, atacantul Sportului Studentesc, a declarat ieri pe Aeroportul "Henri Coanda", ca nu a semnat cu "Poli" Timisoara si ca deocamdata nu stie unde va evolua din sezonul urmator. "Deocamdata ma pregatesc singur. E posibil sa merg si la Timisoara, e posibil orice. N-am semnat nimic si nici nu stiu daca sunt probleme in transferul meu", a spus Bucur. Atacantul a explicat ca nu are preferinte referitor la echipa la care se va transfera. "Deocamdata astept. Timisoara e o echipa mare. A speriat echipele mari din campionat chiar si in retur", a precizat atacantul. Chiar daca se afla pe aeroport, fotbalistul a afirmat ca nu stie daca merge in cantonamentul timisorenilor din Austria sau in cel al Stelei. "Nici nu stiu unde ma duc. Merg sa vad unde am biletele rezervate pentru ca nici nu am biletele la mine. Sa vedem cu cine plec. Nici nu stiu incotro o iau. Am emotii pentru ca nu stiu unde ma duc, pe cuvant", a afirmat Bucur, desi Cosmin Olaroiu anuntase ca-l asteapta in Austria. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.