Productia de petrol a Rusiei a inregistrat, in iunie, o crestere de 100.000 de barili pe zi fata de luna mai, pana la 9,43 milioane de barili pe zi, un nou record post-sovietic dupa opt luni de stagnare, a informat Ministerul rus al Energiei, citat d
Productia de petrol a Rusiei a inregistrat, in iunie, o crestere de 100.000 de barili pe zi fata de luna mai, pana la 9,43 milioane de barili pe zi, un nou record post-sovietic dupa opt luni de stagnare, a informat Ministerul rus al Energiei, citat de Mediafax. Din septembrie 2004, productia a stagnat la circa 9,3 milioane de barili pe zi, dupa ce atinsese 9,42 de milioane de barili pe zi.
In prima jumatate a anului 2005, cantitatea de petrol produsa a crescut cu 3,6 procente, pana la 9,33 milioane de barili pe zi, fata de perioada similara din 2004. In ceea ce priveste exportul, livrarile prin intermediul oleoductului Transneft au scazut in iunie, fata de luna mai, pana la 390.000 de barili pe zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.