Lotul echipei Steaua a plecat, ieri, in Austria, intr-un stagiu de pregatire de 12 zile. "Baietii au dat totul la antrenamente, dar acum trebuie sa-i vad la joc", a declarat, multumit dupa primul contact cu jucatorii "militari", antrenorul Oleg Prota
Lotul echipei Steaua a plecat, ieri, in Austria, intr-un stagiu de pregatire de 12 zile. "Baietii au dat totul la antrenamente, dar acum trebuie sa-i vad la joc", a declarat, multumit dupa primul contact cu jucatorii "militari", antrenorul Oleg Protasov (foto). in ceea ce priveste campania de transferuri, presedintele executiv al gruparii din Ghencea, Mihai Stoica, a precizat ca formatia va fi intarita cu "un mijlocas central care evolueaza la o echipa din Divizia A". Este vorba, se pare, de pitesteanul Andrei Prepelita sau de "studentul" Tiberiu Balan. in Austria, Steaua va sustine patru partide de verificare, dar, pana acum, s-a stabilit doar un amical, cel de la data de 6 iulie, cu echipa campioana a Sloveniei, NK Gorica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.