Adrian Porumboiu, principalul finantator al lui FC Vaslui, a anuntat ieri ca revine la echipa dupa ce in urma cu doua saptamami era decis sa se retraga. "Sunt convins ca lucrurile se vor aseza si vom face o echipa competitiva care sa creeze probleme
Adrian Porumboiu, principalul finantator al lui FC Vaslui, a anuntat ieri ca revine la echipa dupa ce in urma cu doua saptamami era decis sa se retraga. "Sunt convins ca lucrurile se vor aseza si vom face o echipa competitiva care sa creeze probleme granzilor din fotbalul romanesc. Acest scandal a intarziat unele transferuri", a declarat Porumboiu. El era convins ca FC Vaslui, echipa la care va contribui financiar in acest sezon cu un milion de dolari, va evolua cu casa inchisa. Fostul arbitru international a promis ca va acorda o prima record pentru fotbalul romanesc daca vasluienii castiga meciul cu Rapid, din prima etapa a Diviziei A. FC Vaslui a intrat de ieri in cantonament, la Vatra Dornei, unde se va pregati timp de o saptamana. Antrenorul Basarab Panduru are la dispozitie un lot de 15 jucatori, urmand ca saptamana viitoare sa plece intr-un stagiu de pregatire in Austria. "Conducerea clubului se afla in discutii avansate cu trei jucatori din Divizia A", a declarat presedintele executiv al FC Vaslui, Octavian Apetrei. Incepand de luni, s-au pus in vanzare abonamente pentru noul sezon competitional, care va incepe pe 6 august. Pretul abonamentelor variaza intre 70 de lei noi la peluza si 10.000 de lei noi la loja. In total vor fi puse in vanzare aproximativ 8000 de abonamente. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.