BBC a primit in jur de patru sute de plangeri pentru injuraturile artistilor in timpul concertului Live 8 de la Londra, pe care l-a difuzat in direct, transmite BBC News online. Madonna si rapperul american Snoop Dogg au fost printre cei care nu si-a
BBC a primit in jur de patru sute de plangeri pentru injuraturile artistilor in timpul concertului Live 8 de la Londra, pe care l-a difuzat in direct, transmite BBC News online. Madonna si rapperul american Snoop Dogg au fost printre cei care nu si-au controlat limbajul. Concertele din zece orase, inclusiv Londra, Philadelphia, Paris, Berlin, Roma si Moscova, au fost difuzate in direct de BBC pe parcursul zilei de sambata. Deoarece transmisia a fost in timp real, fara decalajul de cateva secunde care se foloseste de obicei, nu s-au putut indeparta derapajele de limbaj. BBC si-a cerut scuze pentru acest lucru. "Milioane de persoane au urmarit cele 12 ore de transmisie. Regretam orice jignire am cauzat", a declarat o purtatoare de cuvant a BBC. Concertele Live 8 de sambata au fost difuzate de peste 140 de televiziuni si 400 de radiouri din toata lumea. Organizatorii au estimat ca 85% din populatia planetei a avut posibilitatea de a urmari evenimentul. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.