Omul de afaceri romano-sirian Omar Hayssam (foto) va ramane in detentie, dupa ce instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins, ieri, recursul acestuia, in dosarul "Volvo Trak". In acelasi timp, magistratii au respins si recursul formulat de Parchetul
Omul de afaceri romano-sirian Omar Hayssam (foto) va ramane in detentie, dupa ce instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins, ieri, recursul acestuia, in dosarul "Volvo Trak". In acelasi timp, magistratii au respins si recursul formulat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti de a prelungi cu zece zile starea de arest preventiv a lui Hayssam.
Avocatul sirianului ceruse cercetarea in libertate a clientului sau, declarand ca, de cateva luni de zile, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie nu a mai adus noi probe la dosar. "Faptul ca instanta Tribunalului a dispus prelungirea arestarii omului de afaceri cu doar zece zile ar trebui sa dea de gandit Parchetului ca sa lucreze mai serios in aceasta cauza", a precizat Viorel Spanu.
La randul sau, Omar Hayssam s-a declarat nevinovat si a spus ca nu are nici o legatura cu vreuna din firmele prejudiciate in acest dosar.
Pe de alta parte, procurorii solicitasera instantei sa admita recursul Parchetului, pe motiv ca prelungirea arestarii omului de afaceri ar fi trebuit facuta pentru 30 de zile si nu pentru zece.
Dupa cum se stie, saptamana trecuta, magistratii Tribunalului Bucuresti au decis prelungirea mandatului de arestare preventiva emis pe numele lui Omar in dosarul "Volvo", in care acesta este acuzat de inselaciune, pentru zece zile. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.