Gabi Jugaru, fostul farseor al "Cronicii Carcotasilor", prezinta incepand de ieri o emisiune concurs la Prima Tv, Cash Taxi. Clientii care vor urca in taxiul lui Jugaru au ocazia sa se dea jos cu ceva bani in buzunar daca dovedesc ca sunt spirituali,
Gabi Jugaru, fostul farseor al "Cronicii Carcotasilor", prezinta incepand de ieri o emisiune concurs la Prima Tv, Cash Taxi. Clientii care vor urca in taxiul lui Jugaru au ocazia sa se dea jos cu ceva bani in buzunar daca dovedesc ca sunt spirituali, dar si ca au cultura generala. Despre noua lui emisiune, Gabi spune ca le lasa telespectatorilor placerea de a aprecia un nou format de concurs: "cred ca succesul emisiunii e asigurat de personalitatile celor care vor urca in taxi, dar si de tentatia banului." Despre el, Jugaru spune ca e un admirator al Nadiei Comaneci, al lui Gica Hagi, stefan cel Mare, dar si Cristian Tudor Popescu si Einstein, ca se teme foarte tare de moarte, de cutremur, de serpi, dar si de oamenii rai si ca are multe alte nebunii in cap cu care o sa-si uimeasca publicul cat de curand.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.