Nu mai putin de 16 fosti jucatori brazilieni, printre care campionii mondiali Romario, Bebeto, Taffarel, Rai, Aldair, Mauro Silva si Leonardo, au confirmat participarea la "Seara Campionilor", meci caritabil programat la Timisoara, la 16 iulie, intre
Nu mai putin de 16 fosti jucatori brazilieni, printre care campionii mondiali Romario, Bebeto, Taffarel, Rai, Aldair, Mauro Silva si Leonardo, au confirmat participarea la "Seara Campionilor", meci caritabil programat la Timisoara, la 16 iulie, intre selectionatele Romania 1994 si Brazilia 1994. Agentul FIFA Gica Popescu a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca jucatorilor brazilieni, campioni mondiali in 1994 (CM SUA), le-au fost trimise biletele de avion. Cei 16 fotbalisti sud-americani care vor participa la 16 iulie la "Seara Campionilor" sunt: Taffarel - portar; Jorginho, Ricardo Rocha, Branco, Aldair, Marcio Santos - fundasi; Mazinho, Mauro Silva, Leonardo, Dunga, Rai - mijlocasi; Bebeto, Romario, Viola, Careca, Paulo Sergio - atacanti. Conform organizatorilor, onorariul selectionatei braziliene se ridica la mai bine de jumatate din bugetul evenimentului. De partea braziliana a organizarii s-a ocupat portarul Taffarel si compania sa. De partea cealata, Romania '94, care a realizat cea mai mare performanta din istoria nationalei - atingerea sferturilor de finala la Cupa Mondiala din Statele Unite - va fi compusa din: Prunea, Stelea - portari; D. Petrescu, Prodan, Belodedici, Selymes, Filipescu, Mihali, Dobos - fundasi; Lupescu, D. Munteanu, Galca, Gh. Popescu, Sabau, Hagi, I. Dumitrescu, Panduru - mijlocasi; Raducioiu, Vladoiu, V. Moldovan, Ad. Ilie - atacanti. Antrenor: Anghel Iordanescu.
"Speram sa vina cat mai multi spectatori, pentru ca este un eveniment caritabil", a declarat Gica Popescu, fostul fotbalist roman precizand ca banii care vor ramane vor fi destinati refacerii si utilarii corespunzatoare a unei scoli afectate de inundatiile din Banat. Impresarul a motivat alegerea Timisoarei ca gazda a evenimentului pentru ca a demonstrat, prin modul de comportare al publicului si prin investitiile facute in fotbal, ca merita aceasta onoare. Meciul va fi arbitrat de Ion Craciunescu, arbitri asistenti vor fi Ion Constantin si Nicolae Grigorescu, in timp ce arbitru de rezerva va fi Adrian Porumboiu.
"Visul unei nopti de vara". Motto-ul evenimentului e "Visul unei nopti de vara", iar cu acest prilej in Piata Operei din Timisoara va trona un banner imens, de 80 de metri patrati. De asemenea, vor fi tiparite 1.000 de afise care vor anunta evenimentul. Partida programata pe 16 iulie va fi transmisa in direct de PRO TV.
Generatie de aur, insigne la fel. Ieri s-a anuntat lansarea unui nou brand - "generatia de aur" - in scurt timp urmand sa apara pe piata o serie de insigne, brelocuri, tricouri si alte materiale promotionale dedicate celor care vor face parte din acest club select al nationalei Romaniei (fotbalistii din clubul "generatiei de aur" vor primi cate o insigna de aur, care le va certifica apartenenta). in plus, la 8 iulie, va fi lansat albumul "Tricolorii", care va costa 17 lei noi (170.000 de lei vechi), o istorie in 168 de pagini despre cei mai reprezentativi fotbalisti romani din ultimii 40 de ani.



Bilete intre 15 si 1.000 de lei grei

De astazi, se pot procura bilete pentru "Seara Campionilor". Preturile sunt de 150.000 de lei vechi (15 lei noi) la peluze, 220.000 lei la tribuna II, 330.000 lei la tribuna I, 660.000 lei la tribuna 0, 3 milioane la VIP 2 si 10 milioane (1.000 lei grei) la VIP 1.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.