Cu cateva ore inainte de a fi numit in functia de presedinte executiv, Ioan Becali a lovit usor un copil cu masina sa, un Rolls Royce. Incidentul s-a petrecut pe B-dul Barbu Vacarescu. "Era un pusti pe strada, eu am pus frana, el a pus mana pe capota
Cu cateva ore inainte de a fi numit in functia de presedinte executiv, Ioan Becali a lovit usor un copil cu masina sa, un Rolls Royce. Incidentul s-a petrecut pe B-dul Barbu Vacarescu. "Era un pusti pe strada, eu am pus frana, el a pus mana pe capota si a cazut. Am coborat, am vrut sa-l duc la Urgenta, dar a disparut", a povestit ieri Giovanni Becali. El a precizat ce l-a determinat pe copil sa fuga. "Mi-a cerut cateva milioane si i-am dat, dar eu as fi vrut mai degraba sa i se faca o radiografie, sa fiu sigur ca n-a patit nimic. Dupa cum a fugit, era in conditie buna", a povestit oficialul dinamovist. Chiar daca Giovanni Becali a declarat ca baiatul nu a patit nimic, imediat dupa accident, copilul, in varsta de 14 ani, a fost impreuna cu mama lui la spitalul "Grigore Alexandrescu". Aici, medicii l-au diagnosticat cu fractura la piciorul stang si au anuntat, in jurul orelor 16.00, Dipeceratul Politiei Rutiere. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.