Giovani Becali a fost numit, ieri, oficial, presedintele executiv al clubului FC Dinamo. Alaturi de fostul impresar, singurul conducator cert al gruparii din sos. stefan cel Mare este presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea. "incepan
Giovani Becali a fost numit, ieri, oficial, presedintele executiv al clubului FC Dinamo. Alaturi de fostul impresar, singurul conducator cert al gruparii din sos. stefan cel Mare este presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea. "incepand de astazi (n.r. ieri), domnul Giovani Becali este noul presedinte executiv al lui Dinamo", a declarat, la conferinta de presa de ieri, presedintele CA al "cainilor rosii", Nicolae Badea. De altfel, conform spuselor fostului agent de jucatori, Becali si Badea sunt, in acest moment, singurii conducatori certi ai dinamovistilor, noua organigrama a clubului urmand a fi definitivata in urmatoarea saptamana. Aproape sigur, insa, de pe viitoarea lista cu personalul administrativ al gruparii "alb-rosii" nu vor fi omisi ceilalti opt actionari, prezenti aproape toti la conferinta de presa, la fel nici actualul administrator delegat, Cornel Dinu.
Giovani Becali si-a inceput "domnia" la Dinamo cu o declaratie menita a-i creste cota in randul fanilor acestei grupari. "Regret ca Dinamo n-a castigat campionatul, ca Rapid sa ramana in afara cupelor europene", a mentionat Becali, care a adaugat ca cele sase luni petrecute la gruparea din Giulesti l-au ajutat sa inteleaga rolul pe care-l are un presedinte de club. in ceea ce priveste soarta antrenorului, ex-impresarul a precizat, aratand spre Andone, prezent la inscaunarea sa: "Ioan Andone a fost reconfirmat in functie, dovada ca el este aici". Tehnicianul se va baza, in prima faza, pe lotul pe care il are acum la dispozitie (mai putin Mihalcea, anuntat, ieri, ca trebuie sa-si caute o alta echipa) dar, daca echipa nu va da randament in jocurile de pregatire din Franta, atunci se va relua campania de transferuri. De altfel, noul presedinte executiv nu a putut mentiona o suma exacta a bugetului pe care se va baza formatia lui Andone in noul sezon, asta pentru ca, oricand, "se pot strange alti bani pentru aducerea unor jucatori de valoare".
Astazi, Dinamo va pleca spre Tiraspol unde, de la ora 20.15 (in direct la TVR 1), va juca o partida de verificare in compania formatiei seriff, campioana Republicii Moldova.



A accidentat un copil

Presedintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, a accidentat luni dimineata, pe bulevardul Barbu Vacarescu din Bucuresti, un baiat in varsta de 14 ani. "A sarit un pusti in fata masinii, am franat, a pus mana pe capota, a cazut si nimic mai mult. A disparut. Am vrut sa-l duc la Spitalul de Urgenta, dar a disparut. A spus sa-i dau cateva milioane si a disparut. I-am dat", a explicat Becali, care a ramas fara permis. Surse din Politie spun insa ca acesta a dus victima la "Urgenta", unde a lasat-o cu Victor Becali. La cateva ore, baiatul a ajuns cu mama lui la spitalul "Grigore Alexandrescu", unde i-a fost diagnosticata o fractura la mana stanga, iar cadrele medicale au anuntat Politia Rutiera.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.