Pentru o saptamana, Marian Dragulescu a uitat de coduri de punctaj, note si antrenamente. El a dat sala de concurs pe litoralul de la Antalya, acolo unde singura lui "grija" a fost aceea de a se distra cat mai mult alaturi de logodnica lui, Larisa."A
Pentru o saptamana, Marian Dragulescu a uitat de coduri de punctaj, note si antrenamente. El a dat sala de concurs pe litoralul de la Antalya, acolo unde singura lui "grija" a fost aceea de a se distra cat mai mult alaturi de logodnica lui, Larisa."Am trait niste clipe de vis alaturi de prietena mea, Larisa. Am facut scufundari, am tras cu arcul si in fiecare seara am participat la spectacolele organizate in incinta complexului unde am locuit", a declarat multiplul campion mondial si european de gimnastica. Din pacate, asa cum a anuntat cotidianul ProSport, "Marocanul" a precizat ca se gandeste foarte serios la retragere.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.