Campioana baschetului feminin autohton, Livas Targoviste, pare sa dea lovitura pe piata transferurilor din Divizia A, dupa ce a ajuns la o intelegere pentru viitorul sezon chiar cu una dintre cele mai valoroase jucatoare ale reprezentativei tricolore
Campioana baschetului feminin autohton, Livas Targoviste, pare sa dea lovitura pe piata transferurilor din Divizia A, dupa ce a ajuns la o intelegere pentru viitorul sezon chiar cu una dintre cele mai valoroase jucatoare ale reprezentativei tricolore, Monica Brosovszky, conform declaratiei noului presedinte al clubului dambovitean, consilierul local Gabriel Boriga, care a mai ocupat cu succes in urma cu doi ani functia de manager al gruparii galben-albastre. "Cu ea in echipa, baschetul devine o placere! Speram sa ne completam lotul cu inca trei sau patru jucatoare de valoare, astfel incat sa ne pastram suprematia obtinuta in ultimii ani in baschetul feminin din Romania", a punctat Gabriel Boriga, care-si va uni destinul, sambata dupa-amiaza, chiar cu "minunea blonda" a Nationalei antrenate de Ioan Valerian si Dan Fleseriu. Astfel, dupa mai multe sezoane foarte bune realizate in campionatul din Ungaria (n.n. - a jucat sase ani la DKSK Miskolc) si in prima liga din Spania (n.n. - in ultimul an a evoluat la Cajacanarias Las Palmas), Monica Brosovzsky revine la numai 31 de ani in Divizia A, fiind dornica sa-si sprijine viitorul sot macar in sezonul 2005-2006 la indeplinirea obiectivului: un nou event. Din pacate, pentru moment, Monica nu s-a decis daca va mai juca si sub culorile reprezentativei de senioare, calificate la turneul final european din Turcia (septembrie 2005), urmand sa dea un raspuns concret staff-ului tehnic tricolor cel mai tarziu dupa ce se va intoarce din luna de miere.
In alta ordine de idei, noul presedinte al Livas Targoviste a mai anuntat ca antrenorul principal Dan Brasoveanu a fost inlocuit din functie cu un fost jucator divizionar, Catalin Tanase, iar conducerea gruparii campioane a fost incredintata dupa retragerea patronului cipriot Yiannakis Ioannou unui nou Consiliu de Administratie, in care se vor implica si autoritatile locale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.