Ieri au inceput filmarile pentru noua telenovela realizata de MediaPro Pictures si difuzata de Acasa TV, "Lacrimi de iubire", in care se va regasi o mare parte a echipei de la "Numai iubirea". Cu un buget mai mare, o echipa numeroasa, un scenariu c
Ieri au inceput filmarile pentru noua telenovela realizata de MediaPro Pictures si difuzata de Acasa TV, "Lacrimi de iubire", in care se va regasi o mare parte a echipei de la "Numai iubirea". Cu un buget mai mare, o echipa numeroasa, un scenariu ce-i va purta pe actori in diverse locatii din tara si cu mai multe scene fierbinti, noua telenovela se vrea a fi un succes mai mare decat prima productie de gen realizata de Acasa Tv. Printre protagonistii noului serial se afla Dan Bordeianu, Adela Popescu, Sebastian Papaiani, Carmen Ionescu, Nicoleta Luciu, Lucian Viziru, Alexandru Barba, Adrian stefan, primul episod urmand a fi difuzat in aceasta toamna.

* Elvira Deatcu e o prezenta noua in telenovela si va avea unul din rolurile principale. Despre ea, Scenaristul Eugen Patriche spune ca va avea un rol pe masura posibilitatilor ei. "Este o actrita cu experienta, cu posibilitati multe si asta se va vedea si in rolul ei. Nu exista personaje negative sau pozitive, asa ca n-as putea sa cataloghez nici rolul Elvirei, dar pot spune ca va aparea pe parcursul intregului serial."

* Dan Bordeianu se afla la primul rol de asemenea anvergura si o va avea ca partenera chiar pe iubita lui, Adela Popescu. in timp ce Dan filma primele cadre din noua telenovela, Adela isi sustinea examenul de bacalaureat. Regizorul Iura Luncasu spune ca personajele interpretate de cei doi sunt cu totul diferite de cele din prima telenovela, chiar daca vor forma iar un cuplu. Dupa primele cadre, actorii au sarbatorit cu sampanie inceperea serialului si Dan a fost cel care a dat tonul petrecerii .

* Constantin Cotimanis, partenerul Elvirei din productie, e debutant in telenovele si are unul din rolurile principale. El a deschis filmarile noii teleno-vele si a fost pomaduit cu simt de raspundere.

* Lucian Viziru si Nicoleta Luciu vor forma un cuplu cu multe probleme, dar si cu scene de amor. Amandoi vor debuta in viata de actor peste cateva saptamani, iar rolul pe care Nicoleta il va juca a creat tensiuni intre ea si fostul iubit, Dinu Maxer. Acesta a recunoscut ca n-a fost de acord cu scenele in care ea se saruta cu Viziru. Telespectatorii ii pot vedea pe cei doi in rolul de indragostiti in aceasta toamna.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.