Flavius Stoican (foto) a marcat doua goluri pentru Sahtar Donetk in partidele amicale disputate la sfarsitul saptamanii trecute de echipa antrenata de Mircea Lucescu. Stoican a punctat prima data vineri seara, din penalty, in meciul pierdut de "miner
Flavius Stoican (foto) a marcat doua goluri pentru Sahtar Donetk in partidele amicale disputate la sfarsitul saptamanii trecute de echipa antrenata de Mircea Lucescu. Stoican a punctat prima data vineri seara, din penalty, in meciul pierdut de "mineri" cu 3-4 in fata elvetienilor FC Basel. Internationalul roman a inscris cel de-al treilea gol al lui Sahtar, din penalty, in minutul 81, celelalte doua fiind marcate de Srna 43 si Fomin 61. Lucescu a inceput cu Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica printre titulari, in timp ce Stoican a fost introdus pe teren in minutul 64, in locul lui Lalatovici. Tot in minutul 64, Barcauan a fost inlocuit cu Timosciuk. Rat, care a primit un cartonas galben in minutul 36, a fost inlocuit dupa prima repriza, iar Marica a evoluat pana in minutul 60. Sambata, Sahtar a ajuns in Franta, pentru un amical cu Auxerre, incheiat cu scorul de 1-1. Golul echipei ucrainene a fost marcat de Stoican, care a deschis scorul in mintul 35, din penalty. Lucescu i-a trimis in teren din start pe Stoican, Barcauan si Rat titulari, in timp ce Daniel Florea si Ciprian Marica au fost introdusi pe teren din minutul 46. Tot in minutul 46 a fost inlocuit Barcauan, in timp ce Rat a evoluat pana in minutul 77. Marica nu a evoluat decat pana in minutul 70, cand a fost inlocuit din cauza unei accidentari. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.