Bogdan Mara a devenit sambata jucatorul Rapidului, el semnand un contract pe doi ani si jumatate cu clubul din Giulesti. Pentru serviciile sale, gruparea alb-visinie va plati circa 100.000 de dolari anual. "Am renuntat la banii din China, unde aveam
Bogdan Mara a devenit sambata jucatorul Rapidului, el semnand un contract pe doi ani si jumatate cu clubul din Giulesti. Pentru serviciile sale, gruparea alb-visinie va plati circa 100.000 de dolari anual. "Am renuntat la banii din China, unde aveam un contract de 500.000 de dolari pe an, dar nu pentru asta am venit in Romania. Am venit pierzand bani, dar am mizat pe performanta. Cred ca pot acoperi mai multe posturi. Mi-as dori sa fiu titular", a declarat Mara.
Fotbalistul a fost adus fara a se plati nici un ban, giulestenii alegand aceasta politica de austeritate prin care in Grant au mai ajuns Ad. Iordache, de la Energie Cottbus, si Romeo Stancu, de la Poli Timisoara. Bogdan Mara a evoluat in returul sezonului 2004/2005 la echipa spaniola Poli Deportivo Ejido, din Segunda Division, unde a fost imprumutat de gruparea chineza Tianjin Teda. In Divizia A, Mara, in varsta de 27 de ani, a mai evoluat la Dinamo, Farul Constanta, FC Arges, iar in strainatate a mai jucat la Deportivo Alaves. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.