In tara
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii. Frecventa si intensitatea ploilor vor fi mai mari in regiunile din jumatatea de vest, unde cantitatile de apa vor depasi loc
In tara
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii. Frecventa si intensitatea ploilor vor fi mai mari in regiunile din jumatatea de vest, unde cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat chiar 35-40 l/mp. Vor fi mai ales averse, se vor semnala descarcari electrice si vor fi conditii de grindina. Vantul va prezenta intensificari mai sustinute pe litoral, dar de scurta durata si in restul zonelor, in timpul ploilor. Temperatura aerului - in scadere fata de intervalul precedent - va avea valori maxime cuprinse intre 20 si 29 de grade si minime intre 9 si 19 grade.
La Bucuresti
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla moderat. Temperatura aerului, in scadere fata de intervalul precedent, va avea valoarea maxima de 26-27 de grade, iar cea minima 15-16 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.