Romantica pentru Andreea
Andreea, o fetita de numai 5 ani sufera de o boala cumplita, "amiotrofie spinala": nici un muschi nu ii functioneaza iar orice raceala banala ii poate fi fatala. Cazul micutei Andreea a fost prezentat miercuri, l
Romantica pentru Andreea
Andreea, o fetita de numai 5 ani sufera de o boala cumplita, "amiotrofie spinala": nici un muschi nu ii functioneaza iar orice raceala banala ii poate fi fatala. Cazul micutei Andreea a fost prezentat miercuri, la Romantica in emisiunea "Supravietuitorii". Cu aceasta ocazie, echipa emisiunii le-au adus micutei si mamei sale doua vesti extraordinare: postul de televiziune Romantica a donat 5.000 de euro si tatal ei, arestat si condamnat la 16 ani de inchisoare in Grecia, va fi eliberat peste cateva luni. Tot in cadrul emisiunii, Andreea a fost consultata chiar in sediul televiziunii de catre profesorul chinez Xiang Hu, primul din lume care a facut transplant de celule stem. Acesta a afirmat ca micuta poate fi salvata dar interventia nu se face decat in China si costa 20.000 de euro. Inca doua persoane, un invitat si o persoana din publicul emisiunii Teoviziunea, au fost impresionati de situatia micutei si au facut donatii pentru salavarea micutei Andreea. Conturile deschise pentru Andreea sunt: RO 36 RNCB 0073013523320001, in lei si RO 09 RNCB 0073013523320002, in euro, ambele deschise la BCR sucursala sector 2, titular de cont Cristina Cucos. (C.S.)
Jaf pe autostrada Soarelui
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a cerut ieri noului sef al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, Mihai Grecu, fostul sau consilier, sa supravegheze autostrazile, impreuna cu Politia, pentru a impiedica furtul panourilor indicatoare si accesul oilor si carutelor pe traseu. "Este responsabilitatea voastra sa intretineti autostrazile, inclusiv gardurile pe care locuitorii din zona au o mare bucurie sa le rupa pentru a trece cu caruta, caii, cainii, oile, bicicleta si camionul. Ori avem autostrada si atunci trebuie sa asiguram conditii de siguranta la viteza legala cu care se circula, ori nu o botezam autostrada, ci ii spunem drum judetean cu patru benzi", i-a spus premierul sefului CNADNR. Tariceanu a apreciat ca este "rusinos" faptul ca autostrada Bucuresti-Constanta arata, din cauza furturilor, "ca dupa razboi", la doi ani dupa deschiderea primelor tronsoane. Premierul s-a aflat ieri, impreuna cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, la ceremonia de deschidere a circulatiei pe tronsonul Drajna-Fetesti, parte a autostrazii Bucuresti-Constanta. (C.P.)
Expozitie de motociclete
"Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti" (SMAEB), aflat la cea de-a V-a editie, a devenit un eveniment important in cadrul comunitatii moto din Romania. Evenimentul se va in perioada 28 aprilie - 1 mai, in pavilioanele 13, 14 si 15 din Complezxul Expozitional Romexpo. Firme mai vechi sau noi, completeaza oferta de motociclete, accesorii si echipamente aducand cumparatorului diversitatea necesara unei achizitii optime. Ca in fiecare an, spatiul exterior salonului va fi alocat evenimentelor cu doua si chiar patru roti (atv-uri), astfel pe toata durata salonului fiind amenajata o zona demonstrativa pentru atv-uri, un poligon moto regulamentar, iar luni si marti se va desfasura o cursa de scutere in organizarea clubului sportiv FireMotorSport. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.