Reveniti de cateva zile din Franta, unde au participat la turneul de la Lunel, componentii reprezentativei de rugby in sapte a Romaniei au plecat aseara, in jurul orei 19, spre Georgia, unde vor participa, in week-end, la ultimul turneu din cadrul Ci
Reveniti de cateva zile din Franta, unde au participat la turneul de la Lunel, componentii reprezentativei de rugby in sapte a Romaniei au plecat aseara, in jurul orei 19, spre Georgia, unde vor participa, in week-end, la ultimul turneu din cadrul Circuitului European. Conform site-ului rugby.ro, in lotul tricolor au aparut unele modificari fata de echipa din Franta, accidentatii Silviu Tofan, Calafeteanu si Lupu fiind inlocuiti in cantonamentul care s-a desfasurat pana ieri la Snagov cu Bogdan Voicu, Dan Vlad si Mugurel Sarbu. Reamintim ca dupa ce a obtinut zece puncte la Lunel, echipa de rugby in sapte a Romaniei mai are nevoie de inca zece puncte in meciurile din localitatea georgiana Batumi, pentru a se califica la turneul final al Circuitului European, de la Moscova. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.