Florentin Petre a declarat ieri ca vestiarul e plin de jucatori valorosi, facand referire la transferurile realizate in ultimele saptamani de conducerea gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. "S-au facut cateva achizitii de marca in aceasta vara si du
Florentin Petre a declarat ieri ca vestiarul e plin de jucatori valorosi, facand referire la transferurile realizate in ultimele saptamani de conducerea gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. "S-au facut cateva achizitii de marca in aceasta vara si dupa mine cred ca avem cel mai valoros lot. Vestiarul e plin de valori. O echipa adevarata trebuie sa aiba jucatori de valoare", a spus Petre, care a precizat ca nici unul dintre jucatorii transferati recent nu i-a luat scaunul din vestiar. Petre a mentionat ca obiectivele echipei pentru sezonul urmator nu s-au schimbat: "Ne propunem cupa, campionatul si o participare cat mai lunga in cupele europene". Mijlocasul a afirmat ca nu sunt necunoscute in ceea ce priveste conducerea clubului. "Nu e incertitudine la nivelul conducerii. Dar eu nu pot sa vorbesc, sunt doar jucator si trebuie sa-mi fac treaba cat mai bine. Am inteles ca e vorba despre un buget mare, iar daca sunt probleme, cei din conducere trebuie sa le rezolve. Dar nu cred ca sunt", a spus Petre. Intrebat daca vorbeste limba franceza pentru a se intelege cu viitorul presedinte executiv al clubului, Ioan Becali, capitanul lui Dinamo a raspuns negativ: "Noi nu, dar Giovanni vorbeste mai multe limbi, nu numai franceza". Referitor la numirea ucraineanului Oleg Protasov la Steaua, Petre a precizat ca acesta trebuie sa demonstreze ca este si un mare antrenor. "Am auzit de Protasov, normal, a fost un mare jucator. Acum trebuie sa demonstreze ca este si un mare antrenor", a mentionat Petre. "Piticul" a precizat ca nu se va tunde la zero, precum jucatorii lui Sahtar Donetk, Marica, Barcauan, Stoican, Rat si Florea, pentru ca s-ar speria copiii de el. "Am vazut moda lor la Sahtar, dar la noi e cu creasta, cu mult gel. Sunt frumosi rau, mai ales Marica! Nu stiu ce a fost in capul lor de s-au tuns asa. Poate ca au facut vreun pariu sau ceva. Eu am freza mea, daca m-as tunde nu cred ca m-ar mai recunoaste aia mici. S-ar speria copiii de mine, ar spune ca sunt bau-bau, si-asa nu arat eu cine stie ce", a adaugat Petre.
Vl. Munteanu: "Am venit de voie"
Mijlocasul Vladut Munteanu, care a fost imprumutat in returul editiei trecute de campionat la FC National, nu se sperie de concurenta pe posturi de la Dinamo. "M-am intors de voie, nu de nevoie, la Dinamo. Intotdeauna mi-a placut la Dinamo pentru ca e o echipa care se bate mereu pentru cupa si campionat. Nu ma sperie deloc concurenta, din contra, ma motiveaza. Sper ca de data asta sa am mai mult succes", a spus Munteanu. Transferat de la FC National, atacantul Octavian Chihaia a declarat ca si-a dorit mereu sa evolueze la Dinamo. "Am ales aceasta echipa pentru ca este un club mare, mereu am vrut sa joc aici. Sper sa fac fata", a mentionat Chihaia. Intrebat daca se gandeste la echipa nationala, atacantul a raspuns: "E prea devreme sa vorbesc despre Nationala. Mai intai sa ma acomodez aici si dupa aceea mai vedem". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.