Vladimir Gaev a fost singurul jucator care a absentat la reunirea lotului dinamovist, care a avut loc ieri, la stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, portarul din Belarus fiind invoit pana vineri de conducerea clubului, pentru rezolvarea unor problem
Vladimir Gaev a fost singurul jucator care a absentat la reunirea lotului dinamovist, care a avut loc ieri, la stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, portarul din Belarus fiind invoit pana vineri de conducerea clubului, pentru rezolvarea unor probleme personale. La reunire au fost prezenti 33 de jucatori: Adnan Guso, Cristian Munteanu - portari; George Galamaz, Mariko Daouda, Lucian Goian, Cosmin Moti, Ionut Badea, Gabriel Tamas, Adrian Iordache, Radu Stefan, Adrian Scarlatache - fundasi; Florentin Petre, Mihaita Plesan, Stefan Grigorie, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Andrei Margaritescu, Alexandru Pacurar, Ovidiu Burca, Vlad Munteanu, Ionut Balan, Dorin Semeghin, Cristian Pulhac, Alin Ilin, Sabolcsz Perenyi - mijlocasi; Claudiu Niculescu, Florin Bratu, Adrian Mihalcea, Alexandru Baltoi, Octavian Chihaia, Ilie Iordache, Tibor Moldovan, Claudiu Dragan - atacanti. Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a declarat ca in lot vor ramane doar 25 de fotbalisti: "Avem un lot foarte mare din care, pana sambata, vor trebui sa ramana 25 de jucatori. Eu spun ca deja sunt foarte multi si, cu parere de rau, o sa renunt la unii. Asta e viata, trebuie sa iau decizii", a spus Andone, care a adaugat ca dispune de cativa fotbalisti de la Dinamo II pe care ii va promova in curand la prima echipa. Surse apropiate conducerii tehnice sustin ca este posibil ca jucatorii de care se va desparti Andone sa fie Ad. Iordache, Cl. Dragan, I. Iordache, I. Balan, L. Goian, Scarlatache, Pereny si Gaev. Jucatorii lui Dinamo se vor antrena in Bucuresti pana luni, cand se va intra in cantonament, la Saftica. Dinamo va disputa marti, 5 iulie, o partida amicala la Tiraspol, cu Serif, campioana Republicii Moldova, revenirea fiind programata imediat dupa meci. In perioada 11-23 iulie, Dinamo va efectua un turneu in Franta. Dinamo va juca patru meciuri amicale si nu cinci cate erau programate, dupa ce AS Monaco a anulat partida programata initial: Dinamo - FC Nantes (13 iulie), Dinamo - OSC Lille (15 iulie), Dinamo - Rennes (18 iulie), Dinamo - Chateauroux (22 iulie). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.