Paul Codrea a fost unul dintre cei mai folositi jucatori de la AC Torino, echipa care a reusit promovarea in Serie A dupa doua duble manse de baraj cu Ascoli si Perugia, a anuntat site-ul oficial al "taurilor". Internationalul roman a jucat 35 de mec
Paul Codrea a fost unul dintre cei mai folositi jucatori de la AC Torino, echipa care a reusit promovarea in Serie A dupa doua duble manse de baraj cu Ascoli si Perugia, a anuntat site-ul oficial al "taurilor". Internationalul roman a jucat 35 de meciuri din sezonul regulat (din 38) si in toate cele patru de baraj, la fel ca si Gianluca Comotto, ocupand locul cinci, dupa Pinga, Balzaretti, De Ascentis si Marazzina. In topul minutelor jucate pentru AC Torino in sezonul recent incheiat, Codrea ocupa locul sapte, cu 2816 minute in sezonul regulat si alte 292 in meciurile de baraj. Mijlocasul roman a fost unul dintre jucatorii cel mai des inlocuiti, el parasind de 12 ori terenul dupa ce incepuse jocul ca titular. Codrea, care a marcat un singur gol in acest campionat, a primit noua cartonase galbene in sezonul regulat si unul in meciurile de baraj, dar nu a fost niciodata eliminat. El nu a intrat niciodata in vederile actualului selectioner, situatie care s-ar putea schimba in campionatul viitor, cand romanul ar putea juca in Serie A, fie prin revenirea la clubul de care apartine, US Palermo, fie prin ramanerea la AC Torino. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.