Ioan Andone (foto stanga) a declarat ieri ca Dinamo are ca obiectiv principal calificarea in grupele Cupei UEFA si apoi castigarea titlului de campioana si Cupa Romaniei. Andone s-a declarat multumit de jucatorii transferati: "De mult timp nu s-au fa
Ioan Andone (foto stanga) a declarat ieri ca Dinamo are ca obiectiv principal calificarea in grupele Cupei UEFA si apoi castigarea titlului de campioana si Cupa Romaniei. Andone s-a declarat multumit de jucatorii transferati: "De mult timp nu s-au facut achizitii asa de bune. Acum, cel mai important lucru este acomodarea jucatorilor cu Dinamo, pentru ca nu e atat de usor". Antrenorul lui Dinamo considera ca atacantul Florin Bratu va intra in curand in atentia selectionerului Victor Piturca. "Bratu este un jucator cu calitati deosebite si in curand va intra in vederile lui Piturca. A avut doi ani foarte dificili, la doua echipe la care putea sa confirme, dar a avut probleme de acomodare si nu a dat randamentul scontat", a subliniat Andone. "Falcosul" sustine ca sezonul viitor va fi extrem de disputat, asa cum s-a intamplat si in editia de campionat precedenta, dar are unele semne de intrebare in ceea ce priveste calitatea jocului. Andone, care a refuzat sa faca orice referiri in legatura cu schimbarile preconizate in cadrul conducerii clubului, a mai spus ca nu a dat curs nici uneia dintre ofertele pe care le-a avut in pauza competitionala, pentru ca trebuia sa plateasca rezilierea contractului cu Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.