"Puncte de vedere" (He Said, She Said), programat de postul Prima TV de la orele 20.00, este unul dintre cele mai interesante filme ale acestei seri. Realizata in 1991, pelicula reda povestea a doi reporteri ai ziarului Baltimore Sun, Dan (Kevin Baco
"Puncte de vedere" (He Said, She Said), programat de postul Prima TV de la orele 20.00, este unul dintre cele mai interesante filme ale acestei seri. Realizata in 1991, pelicula reda povestea a doi reporteri ai ziarului Baltimore Sun, Dan (Kevin Bacon) si Lorie (Elizabeth Perkins), care impart aceeasi rubrica. Dan este conservator, in timp ce Lorie este sensibila si literara. Cu toate ca cei doi au mari probleme de comunicare, se vor indragosti, iar rubrica lor va fi un adevarat succes. Cu cat relatia lor se adanceste, cu atat creste si popularitatea rubricii. Asta pana cand li se propune sa fie gazdele unei emisiuni TV. Si de aici incep necazurile. Filmul are doi regizori: un barbat (Ken Kwapis) si o femeie (Marisa Silver), fiecare dintre ei transpunand pe pelicula povestea unuia dintre cei doi protagonisti. In alt rol Sharon Stone, care o interpreteaza pe frumoasa Linda.
La TVR 1, de la orele 00.10, puteti viziona drama "Marie din Golful ingerilor", pelicula frantuzeasca realizata in 1997. Orso este un adolescent hot care actioneaza in trenurile spre Italia. El o cunoaste pe Marie (Vahina Giocante), micuta regina a unui golf din apropiere de Nisa. Amandoi sunt singuratici si orgoliosi. Si totusi se indragostesc.
Indragostitii de comedia romantica au posibilitatea de a viziona la HBO, de la 19.05, superba pelicula "Sub soarele Toscanei" (Under the Tuscan Sun) si de a o revedea pe frumoasa Diane Lane. Aceasta din urma o interpreteaza aici pe Frances, o scriitoare putin trecuta de 30 de ani, devastata din punct de vedere emotional din cauza divortului. Nefericita si incapabila sa scrie, ea nu stie ce sa faca cu viata ei. In acelasi timp, cea mai buna prietena a ei, Patti, decide ca Frances are nevoie sa se distanteze de problemele sale si ii ofera un bilet pentru un tur de doua saptamani al regiunii Toscana (Italia). Frances descopera aici o vila veche aflata intr-o stare deplorabila, dar e vrajita de caldura, frumusetea si farmecul micutului oras Cortona si decide sa o cumpere, gandindu-se ca o poate repara singura. Noua casa se dovedeste insa mult mai greu de adus la lumina decat isi imaginase ea. Pe masura ce reuseste sa rezolve toate problemele pe care i le ridica stapanirea (in stil italian!) a noii proprietati, Frances devine tot mai increzatoare in sine, se apropie de vecini si gaseste dragostea in bratele unui frumos localnic. Filmul va atinge pe oricine a trecut, la un moment dat, printr-o despartire dureroasa si a crezut ca viata nu-i mai poate rezerva nimic bun.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.