Adrian Mutu a declarat ieri ca doreste sa marcheze 20 de goluri in viitorul sezon pentru echipa sa, Juventus Torino, informeaza site-ul "Calciomercato", citand cotidianul "Tuttosport". "Vreau sa marchez 20 de goluri la Juventus in sezonul viitor, pen
Adrian Mutu a declarat ieri ca doreste sa marcheze 20 de goluri in viitorul sezon pentru echipa sa, Juventus Torino, informeaza site-ul "Calciomercato", citand cotidianul "Tuttosport". "Vreau sa marchez 20 de goluri la Juventus in sezonul viitor, pentru a recompensa increderea acordata de conducatorii acestui club. Antrenorul Fabio Capello este extraordinar, iar Del Piero este un exemplu, un mare campion care poate decide singur soarta unui meci. Visul meu este sa castigam Liga Campionilor", a spus Mutu. Directorul general al gruparii torineze, Luciano Moggi, a confirmat faptul ca Mutu va juca in sezonul viitor la Juventus. "Mutu? Ramane la Torino. Este un jucator recuperat", a declarat Moggi. Internationalul roman s-a aflat foarte aproape de a fi coleg cu Cristian Chivu la AS Roma, fiind inclus in tratativele purtate de Juventus pentru aducerea lui Antonio Cassano. Pana la urma, Cassano a ramas la AS Roma, iar Mutu la Torino. "Nu pot sa spun daca Antonio Cassano va ajunge la Juventus, dar pot sa va zic ca eu voi ramane aici. Vreau sa-mi respect contractul pe cinci sezoane cu Juventus si nu voi parasi aceasta formatie", a declarat Mutu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.