Giosue Castelano, proprietarul clubului "Bamboo", a tinut, aseara, o conferinta de presa (foto dreapta), chiar pe terasa clubului care fusese, la sfarsitul saptamanii trecute, mistuit de flacari. Asezat in dreapta prietenului sau, creatorul de moda C
Giosue Castelano, proprietarul clubului "Bamboo", a tinut, aseara, o conferinta de presa (foto dreapta), chiar pe terasa clubului care fusese, la sfarsitul saptamanii trecute, mistuit de flacari. Asezat in dreapta prietenului sau, creatorul de moda Catalin Botezatu, Castelano s-a aratat jignit de unele relatari ale presei in care era asociat cu mafia. "Am eu fata de mafiot? Din cate stiu eu, mafiotii stau in Bahamas, nu muncesc ca mine de dimineata pana seara. Tot ceea ce am facut am facut prin munca", a spus el. Dupa ce duminica Catalin Botezatu a adus acuze pompierilor, spunand ca acestia nu au intervenit cu promptitudine, ieri, cele doua parti au cazut la pace. "Au facut si pompierii greseli, am facut si noi greseli, a fost si vantul. Si aerul conditionat. Pompierii si-au facut treaba, dar nu au dotari", a spus Castelano, aprobat de Botezatu, cei doi incercand astfel sa faca uitat diferendul creat.
"Nu am dusmani"
Giosue a negat ca ar fi primit telefoane de amenintare inainte de izbucnirea incendiului, ca ar avea dusmani sau ca focul ar fi fost provocat de o mana criminala. "Daca a pus cineva foc, Dumnezeu a fost. Merg inainte. Incendiul ma stimuleaza sa merg mai departe. In cateva zile voi inaugura o terasa pe aceasta locatie, iar pana la toamna Bamboo va fi redeschis. A fost mana destinului. Nu am dusmani, nu este vorba de concurenta, pentru ca e loc pentru toata lumea", a mai spus acesta. Catalin Botezatu a spus ca nu este asociat la clubul Bamboo, dar ca este si va fi alaturi de prietenul sau cel mai bun, Giosue Castelano. "Am fost alaturi de el. Este prietenul meu cel mai bun. Asa a fost sa fie. Vom merge mai departe, iar clubul va fi refacut. Giosue nu are nici o legatura cu mafia, iar tot ceea ce s-a scris in presa legat de acest subiect nu este adevarat. Giosue a facut banii prin munca", a tinut sa precizeze Catalin Botezatu. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.