Fanii "cainilor rosii" i-au iertat deja lui Bratu gafa de la Otopeni, cand ex-giulesteanul a spus ca este jucatorul Rapidului, revenind apoi, vizibil incurcat, pentru a preciza ca este vorba despre Dinamo. Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei
Fanii "cainilor rosii" i-au iertat deja lui Bratu gafa de la Otopeni, cand ex-giulesteanul a spus ca este jucatorul Rapidului, revenind apoi, vizibil incurcat, pentru a preciza ca este vorba despre Dinamo. Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei dinamoviste, a spus ca "Bratu se va ravansa chiar in prima etapa, cand va marca pentru Dinamo. El va primi sustinere din partea galeriei. Nu va fi fluierat sau injurat. Chiar daca nu are radacini dinamoviste, speram sa faca performanta la noi", a spus Ionescu. Bratu a tinut si el sa precizeze: "Am fost obosit dupa calatoria cu avionul, iar ziaristii m-au luat repede. Stiu ca Danciulescu si Stelea au avut probleme la Dinamo din cauza ca au jucat la echipele rivale, dar eu sunt profesionist si imi fac treaba la clubul care ma plateste. Daca voi juca bine, nu o sa am probleme cu fanii". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.