Laurentiu Reghecampf, mijlocasul roman de la Alemannia Aachen (2.Bundesliga), nu mai face obiectul suspiciunilor privind implicarea sa in scandalul manipularii de rezultate in scopul obtinerii unor castiguri substantiale la pariuri, informeaza presa
Laurentiu Reghecampf, mijlocasul roman de la Alemannia Aachen (2.Bundesliga), nu mai face obiectul suspiciunilor privind implicarea sa in scandalul manipularii de rezultate in scopul obtinerii unor castiguri substantiale la pariuri, informeaza presa germana. Potrivit cotidianului "Aachener Nachrichten", Procuratura din Berlin a oprit ancheta demarata impotriva fotbalistului roman, in varsta de 29 de ani. "Ancheta s-a incheiat. Baiatul este "curat"", a declarat avocatul lui Reghecampf, Helmut Reitz. Pe 31 ianuarie, Reghecampf a fost nominalizat de arbitrul Robert Hoyzer printre persoanele implicate in influentarea rezultatelor unor partide din campionatul si Cupa Germaniei, in scopul obtinerii unor castiguri substantiale la pariuri. Jucatorul a negat orice implicare in acest scandal. Doua zile mai tarziu, in cadrul unei operatiuni desfasurate in mai multe orase din Germania, apartamentul fotbalistului roman a fost perchezitionat, fiindu-i confiscate laptop-ul si telefoanele mobile. Tot atunci, Reghecampf a fost retinut la domiciliu timp de cateva ore. Pe 13 mai, Tribunalul regional din Berlin l-a "reabilitat" pe Reghecampf, stabilind ca perchezitia efectuata in casa jucatorului roman si a altor cativa fotbalisti nu a avut la baza motive intemeiate, ci doar o serie de informatii vagi furnizate de Hoyzer. Parchetul din Berlin a anuntat incheierea anchetei in cazul scandalului de coruptie din fotbalul german, dupa cinci luni de la demararea acesteia. Sase persoane vor fi judecate de un tribunal din Berlin, printre care arbitrul Robert Hoyzer, aflat la originea scandalului, precum si instigatorii manipularii unor meciuri - fratii Ante, Milan si Filip Sapina, de nationalitate croata - care au creat o retea de pariuri ilegale legate de meciurile din campionatul si Cupa Germaniei. Reghecampf s-a transferat de la Energie Cottbus la Alemannia Aachen pe 7 ianuarie, semnand cu gruparea germana un contract valabil pana in 2009. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.