Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a facut sambata o oferta clara si directa democratilor privind fuziunea PNL-PD. "PNL isi manifesta in continuare disponibilitatea de a ne gandi, daca si dumneavoastra veti dori, la o formula care sa ne permita
Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a facut sambata o oferta clara si directa democratilor privind fuziunea PNL-PD. "PNL isi manifesta in continuare disponibilitatea de a ne gandi, daca si dumneavoastra veti dori, la o formula care sa ne permita nu numai colaborarea in Alianta, ci sa mergem mai departe, catre posibilitatea unei fuziuni", a spus Tariceanu, amintind ca lanseaza pentru a treia ora in public aceasta propunere catre PD. Liderul liberal a apreciat ca un astfel de proces ar fi benefic, in acest moment in care Alianta este foarte bine cotata in sondaje. Fuziunea - un punct de vedere imbratisat de "o majoritate importanta" a liberalilor - ar genera o "forta politica puternica, care sa se poata opune pe termen lung PSD", a insistat primul-ministru. El a tinut sa evoce relatiile bune care au existat intre PNL si PD chiar inainte de constituirea Aliantei DA si a vorbit despre colaborarea pe care o are cu ministrii democrati din Guvern, aici amintindu-l si pe Adriean Videanu, despre care a spus ca, intre timp, a devenit "primul-minstru al Bucurestiului". Exprimandu-si convingerea ca liberalii si democratii vor face "un parteneriat de lunga durata", le-a adresat tuturor urarea lui Traian Basescu din capania electorala: "Sa traiti bine!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.