Americanul Floyd Mayweather este noul campion la categoria super-usoara, versiunea WBC, dupa ce l-a invins sambata, prin KO tehnic, pe canadianul Arturo Gatti. Lupta, organizata la Boardwalk Hall din Atlantic City, era prevazuta sa se desfasoare pe p
Americanul Floyd Mayweather este noul campion la categoria super-usoara, versiunea WBC, dupa ce l-a invins sambata, prin KO tehnic, pe canadianul Arturo Gatti. Lupta, organizata la Boardwalk Hall din Atlantic City, era prevazuta sa se desfasoare pe parcursul a 12 runde, dar a fost oprita de arbitru dupa runda a sasea. Gatti a primit 3,5 milioane de dolari, mai mult decat invingatorul sau, care a incasat cea mai mare bursa din cariera sa, 3,1 milioane de dolari. Mayweather, in varsta de 28 de ani, a obtinut cea de-a 34-a victorie din cariera (23 prin KO, nici o infrangere), precum si cea de-a treia centura WBC, dupa cele castigate la categoriile usoara si pana. "Am boxat si am urcat. Sunt un mare campion, la fel si Gatti", a declarat Mayweather, in timp ce Gatti (39 de victorii, 30 prin KO, sapte infrangeri), fost invingator al lui Doroftei, a spus: "Are prea multa viteza. Lucrurile nu aveau cum sa iasa bine. Este rapid, este mai greu de lovit decat am crezut". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.