Lipsa unor atacanti masivi a determinat conducerea Stelei sa se orienteze in aceasta vara pentru aducerea exclusiv a unor astfel de jucatori. Dupa transferul lui Victoras Iacob de la Otelul Galati, Mihai Stoica, presedintele Stelei, vrea sa-l aduca i
Lipsa unor atacanti masivi a determinat conducerea Stelei sa se orienteze in aceasta vara pentru aducerea exclusiv a unor astfel de jucatori. Dupa transferul lui Victoras Iacob de la Otelul Galati, Mihai Stoica, presedintele Stelei, vrea sa-l aduca in Ghencea pe Jacek Kosmalski, conform editiei electronice a ziarului "Glosie Szczecinskim". Kosmalski a jucat 20 de partide in sezonul 2004-2005 in campionatul polonez, totalizand 1697 de minute, si a marcat sase goluri. De asemenea, Kosmalski a evoluat in patru partide din Cupa Poloniei, fara a inscrie vreun gol. De serviciile atacantului polonez se mai intereseaza si KS Cracovia, Wisla Plock, Zaglebie Lubin, precum si echipe din Ucraina si Rusia. Kosmalski a mai evoluat pentru Glaz Tychowo, Legia Varsovia, Dolcan Zabki, Orleta Lukow, Chemik Police, Pomerania Police, Odra Szczecin, Pogon Szczecin, Lodzki KS. Daca l-ar transfera pe Kosmalski, Steaua nu va trebui sa plateasca nici un ban deoarece jucatorul se afla la final de contract. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.