Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Geoana, a fost implicat sambata seara intr-un accident rutier, in urma caruia un motociclist a ajuns la spital. Politistii sustin ca accidentul a avut loc in jurul orelor 20.00, in zona localitati
Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Geoana, a fost implicat sambata seara intr-un accident rutier, in urma caruia un motociclist a ajuns la spital. Politistii sustin ca accidentul a avut loc in jurul orelor 20.00, in zona localitatii Tunari, pe soseaua de centura. Alexandru Paul, in varsta de 35 de ani, conducatorul unei motociclete "Solo Benelli", cu numarul de inmatriculare B-17-TNT, a intrat in plin in autoturismul Audi A6, la volanul caruia se afla presedintele PSD. Accidentul a avut loc in momentul in care Mircea Geoana virase la stanga pentru a intra in curtea unui imobil. Oamenii legii au stabilit ca vinovat de producerea accidentului este Alexandru Paul care "s-a angajat in depasire fara a se asigura". Liderul PSD a precizat ca motociclistul, probabil incercand sa depaseasca si nereusind sa faca virajul, s-a inclinat intr-o parte si a intrat in roata din spate a masinii.
Ciudat este ca Politia nu mentioneaza ca liderul PSD incepuse sa vireze sau virase deja la stanga. Acest amanunt esential este dezvaluit de Geoana care precizeaza ca a fost lovit in roata din spate a autoturismului. Prin urmare, Geoana executa un viraj la stanga, peste axul drumului, in momentul in care a fost izbit de motociclist. Cine nu s-a asigurat in aceasta situatie?
Geoana a mai spus ca, impreuna cu o alta persoana aflata in zona, l-a urcat pe motociclist in masina si l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde de altfel a si fost internat medicii stabilind ca acesta a suferit o fractura de cot si de piramida nazala. Politistii continua investigatiile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul. (P.N.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.