Giovanni Becali, viitorul presedinte executiv al FC Dinamo, a impuscat sambata doi iepuri dintr-o lovitura. L-a adus la Dinamo pe Florin Bratu si a lasat Rapidul, grupare interesata, de asemenea, de fostul sau atacant, cu buza umflata. Bratu a declar
Giovanni Becali, viitorul presedinte executiv al FC Dinamo, a impuscat sambata doi iepuri dintr-o lovitura. L-a adus la Dinamo pe Florin Bratu si a lasat Rapidul, grupare interesata, de asemenea, de fostul sau atacant, cu buza umflata. Bratu a declarat la revenirea in tara ca a decis sa joace pentru Dinamo, desi a avut oferta si de la Rapid, deoarece propunerea venita din partea gruparii din Soseaua Stefan cel Mare a fost mai buna. "Dinamo este un club mai puternic la ora actuala, vrea rezultate. Nu m-a influentat nimeni, eu am ales. Am avut de ales intre Rapid si Dinamo, dar oferta celor de la Dinamo a fost mult mai buna", a explicat Bratu. Atacantul care a mai jucat la Rapid, Galatasaray si FC Nantes sustine ca intoarcerea in Divizia A nu reprezinta un pas inapoi in cariera sa. "Nu e un pas inapoi venirea la Dinamo. Era un pas inapoi sa nu joc, iar aici am mai multe sanse; ma asteapta o concurenta foarte dura, dar daca la o echipa nu exista concurenta atunci inseamna ca echipa nu are valoare", a precizat Bratu. Atacantul roman spera sa ii convinga pe suporterii dinamovisti ca va da totul pentru noua sa formatie. "Sper ca suporterii lui Dinamo sa ma primeasca bine, nu imi fac nici o problema. Sper sa joc bine si sa le demonstrez ca am venit aici sa facem treaba buna si sa castigam tot", a subliniat Bratu, adaugand ca se va bucura daca va marca in partida cu Rapid, din Giulesti. "Acum sunt la Rapid... aaaa, la Dinamo, scuze...", a spus Bratu, comitand prima sa gafa ca dinamovist. Bratu a mai declarat ca isi propune un parcurs cat mai lung in Cupa UEFA si castigarea Cupei Romaniei si a campionatului. Intrebat de ce a jucat atat de putin la FC Nantes, Bratu a spus: "Au fost unele probleme, dar am preferat sa vin sa joc si sper sa revin si la echipa nationala pentru ca este cel mai important pentru un fotbalist. Nu am prins o conjunctura foarte buna la Nantes, asa s-a intamplat si cand m-am dus la Galatasaray si dupa aceea m-am dus la Nantes, echipa care era sa retrogradeze dupa 45 de ani". Florin Bratu a fost imprumutat de FC Nantes la Dinamo pentru sezonul 2005-2006. Bratu s-a transferat la Nantes in iulie 2004, el semnand un contract pe patru sezoane. Salariul lui Bratu, de 300.000 de euro pe sezon, va fi suportat in parti egale de FC Nantes si de Dinamo. "Cainii rosii" au si prima optiune de cumparare a atacantului la finalul sezonului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.