Renault a vandut 10.000 de autovehicule pe piata romaneasca de la inceputul acestui an, nivel dublu fata de rezultatele raportate in perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al importatorului marcii, Renault Romania. Din totalul van
Renault a vandut 10.000 de autovehicule pe piata romaneasca de la inceputul acestui an, nivel dublu fata de rezultatele raportate in perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al importatorului marcii, Renault Romania. Din totalul vanzarilor, peste 1000 de unitati au fost autovehicule comerciale, cererea fiind, si in acest caz, dubla fata de prima jumatate a anului 2004.Veniturile producatorului francez rezultate din vanzarea de autoturisme si autoutilitare au depasit, astfel, 100 de milioane de euro, Renault adjudecandu-si o cota de 20% din piata vehiculelor de import. Cea mai mare cerere a fost inregistrata pentru modelul Clio Symbol - 3500 de unitati, respectiv pentru familia Megane - 3000 de unitati. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.