Serviciul de Informatii Externe (SIE) precizeaza, intr-un comunicat difuzat joi, ca in discutiile ocazionate de o intalnire a conducerii institutiei cu mass-media nu s-a facut absolut nici o referire la Mircea Geoana, senator si presedinte al PSD, sa
Serviciul de Informatii Externe (SIE) precizeaza, intr-un comunicat difuzat joi, ca in discutiile ocazionate de o intalnire a conducerii institutiei cu mass-media nu s-a facut absolut nici o referire la Mircea Geoana, senator si presedinte al PSD, sau la alte persoane din afara Serviciului.
Conducerea SIE a organizat, la data de 21 iunie, o intalnire cu caracter neoficial, la care au fost invitati reprezentanti ai mass-media romane, prilej cu care au fost abordate unele aspecte ale activitatii Serviciului si ale relatiilor acestuia cu presa si societatea civila. Unele relatari de presa au prezentat secvente ale acestei intalniri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.