Frumoasa peruana Julia Mantillaher, detinatoarea actuala a titlului Miss World, a precizat ca isi da in judecata chirurgul plastician, care sustine ca i-a facut mai multe operatii estetice decat recunoaste ea. Chirurgul Cesar Morillas spune ca i-a op
Frumoasa peruana Julia Mantillaher, detinatoarea actuala a titlului Miss World, a precizat ca isi da in judecata chirurgul plastician, care sustine ca i-a facut mai multe operatii estetice decat recunoaste ea. Chirurgul Cesar Morillas spune ca i-a operat Juliei, in varsta de 20 de ani, urechile, barbia, sprancenele si buzele. Mantillaher, care a castigat concursul desfasurat in China in luna decembrie a anului trecut, s-a operat in februarie. Ea a recunoscut ca si-a modificat nasul si sanii, dar a negat alte operatii. "El spune ca mi-a transformat corpul complet, ca a indepartat grasimi, etc. Vorbeste despre lucruri pe care nu le-a facut, iar asta incalca etica profesionala. Mai mult decat atat a prezentat o serie de fotografii care au fost prelucrate (...). Va asigur ca urechile mele nu au suferit nici o modificare si, pentru ca nu mi-e frica, orice chirurg plastician care doreste sa verifice acest lucru poate s-o faca", spune Miss World. "Spune ca sunt cea mai mare realizare a lui, ca nu mai am nimic din cea de dinaintea operatiei. Cu alte cuvinte, sunt aici datorita modificarilor pe care le-ar fi facut el. Nu sunt nici pe departe creatia unui chirurg. El nu a facut altceva decat sa-mi mareasca bustul si sa-mi modifice nasul", a mai spus Julia Mantillaher. Morillas, unul dintre cei mai buni chirurgi plastici din Peru, a facut aceste declaratii in mai multe interviuri acordate presei. Inainte ca Mantilla sa devina Miss Peru, cei doi au avut o intelegere conform careia ea urma sa faca publicitate clinicii doctorului in schimbul operatiilor estetice. "Contractul nostru a expirat insa in luna aprilie a acestui an, dar am constatat cu stupoare ca el se foloseste inca de numele meu pentru a-si face reclama", a mai precizat Mantilla. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.