Asociatia "Pupaza din tei" demareaza proiectul "Arata ca iti pasa!", ca parte a programului "Lasati copiii sa vorbeasca!", avand ca scop ameliorarea cadrului scolar in care isi desfasoara activitatea copiii din invatamantul primar si gimnazial. Obiec
Asociatia "Pupaza din tei" demareaza proiectul "Arata ca iti pasa!", ca parte a programului "Lasati copiii sa vorbeasca!", avand ca scop ameliorarea cadrului scolar in care isi desfasoara activitatea copiii din invatamantul primar si gimnazial. Obiectivele urmarite prin acest proiect sunt schimbarea legii referitoare la modalitatea de admitere in licee, prin inlaturarea obligativitatii luarii in considerare a mediilor din clasele V-VIII; schimbarea statutului de cadre didactice al directorilor de scoli generale si licee care vor indeplini exclusiv functii manageriale, precum si mutarea consilierilor educationali de sub autoritatea Ministerului Educatiei sub cea a Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului. Pentru atingerea acestor obiective, "Pupaza din tei" doreste inaintarea unei propuneri legislative, primul pas fiind lansarea campaniei de strangere de semnaturi in favoarea modificarii legii. Campania se desfasoara in perioada 28-29 iunie, in Capitala si intre 4-10 iulie si 11-21 august, pe litoral. Pentru Bucuresti au fost aprobate locatiile: parcul din fata magazinului Unirea si vecinatatea fantanii din Piata Universitatii (intre orele 10.00-14.30). (M.J.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.