Electrica Muntenia Sud (care deserveste Bucurestiul si judetele Ilfov si Giurgiu) anunta ca, in perioada 24 iunie - 3 iulie, oficiile sale comerciale nu vor lucra cu publicul. "Facturile care devin scadente in intervalul in care Oficiile Comerciale n
Electrica Muntenia Sud (care deserveste Bucurestiul si judetele Ilfov si Giurgiu) anunta ca, in perioada 24 iunie - 3 iulie, oficiile sale comerciale nu vor lucra cu publicul. "Facturile care devin scadente in intervalul in care Oficiile Comerciale nu lucreaza cu publicul, nu vor fi purtatoare de penalitati, daca vor fi achitate in perioada 04 - 07 iulie 2005", se arata intr-un comunicat al companiei. Incepand cu 4 iulie, programul cu publicul se va desfasura normal. Totusi, pentru a veni in intampinarea clientilor si in scopul fluidizarii activitatii, conducerea Electrica Muntenia Sud a hotarat ca in zilele de sambata 09, 16 si 23 iulie sa se lucreze cu publicul, intre orele 08.00 si 12.00. "Totodata, Electrica Muntenia Sud va informa clientii sai asupra programului din perioada desfasurarii operatiunilor de conversie in moneda noua, prin afisarea acestuia la toate Oficiile Comerciale", se mai arata in comunicat. Societatea de distributie a gazelor naturale Distrigaz Nord anunta, intr-un alt comunicat de presa, ca, in zilele de 30 iunie si 1 iulie, casieriile societatii vor fi inchise. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.